Den här idén är nog bra

..... det hoppas jag iallafall. Att inte ha planer skulle vara förfärligt, tycker jag. Planerna föregås av en massa olika idéer, som inte alla är lysande men flera av dem är faktiskt riktigt bra. Som från ingenstans dyker de upp men visst vore det skönt ibland, om de inte vore så många. Det tar tid att tänka igenom om de håller och många visar sig, vid närmare eftertanke, vara ”spamidéer” :-). Gårdagens ”Liljeholmens” är så pass bra att jag gått vidare med den.

Den senaste idén, som fått gå vidare, dök upp när jag satt och skrev ett mail till Anna-My på Royal Canin. Hon är ju Prata Katts stora stöd i foderfrågor, som jag berättat tidigare. Många djurägare har frågor om mat men känner att de inte har någon att fråga. Anledningen till att jag skulle kontakta Anna-My igår var att en Prata Katt-lyssnare hört av sig med frågor om proteiner och allergier. Plötsligt dök den upp - idén om att göra ett avsnitt med Anna-My on line, där våra lyssnare får ställa frågor och få expertsvar och tips. Hur gör man det? Inte vet jag, för jag har inte funderat färdigt. Jag startade med att fråga Elin, hur hon såg på mitt förslag. Eftersom hon gillade idén gick jag vidare med att via mail höra, hur Anna-My ställer sig till det hela. Nu väntar jag på besked. Om det blir ett ja, återstår en del teknikfrågor att lösa, t.ex klarar vi att koppla ihop en lyssnare med Anna-My, Elin och mig med den utrustning vi har tillgång till. På något sätt ska det gå.

Sandie var extremt sen med att börja löpa och hennes dotter, Sissel, likaså. Sissels jämngamla ”syster” (den andra foderkatten hos Lotta) var inne på sitt fjärde löp, när Sissel äntligen började löpa. Eftersom vi nu beslutat att Sandie ska få en kull till, innan hon kastreras, äter hon nu p-piller för att få hämta sig efter sin förra kull och äta upp sig. Sissel däremot är mogen att bli mamma snart men.......hon löper inte. Vad gör man? Väntar naturligtvis men det är jag dålig på. Skulle vara beredd att betala ett högt pris, om det ginge att köpa tålamod.

19 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)