Den närmaste tiden

Utvecklingen av kattungarnas sinnen gör att de blivit mer medvetna om sin omgivning. De tränar sig för fullt på att gå. Benen är lite ostadiga men övning ger färdighet. Nu dröjer det inte länge förrän de kan börja leka med sina syskon - en första träning inför livet på egen tass. Snart behöver de mer plats att träna och busa på, så idag tog Ove ner hagen från förrådet. Runt tre veckors ålder brukar det vara lagom att flytta dem till hagen. Där kommer de att stanna tills de börjar försöka klättra uppför väggarna i hagen och då brukar det vara lagom att öppna ”dörren”, så att de kan gå ut och in som de vill och lära sig att hitta i hela lägenheten. Vid det laget har de lärt sig att gå på lådan men mycket snart hittar de till de stora kattlådorna på toaletten. Många säger sig träna kattungarna att använda kattlådan men min erfarenhet är att det fixar de helt utan min inblandning. Nåja, än är det en bit dit men det går fort.

Imorgon ska jag filma småttingarna igen, så att ni får se, hur stora de blivit. De är inte förtjusta i att sitta i famnen men de kommer snart att upptäcka att det kan vara riktigt mysigt och att mamma inte försvinner för att de inte bevakar henne hela tiden:-).

Elin och jag har beställt nya informationsblad, eftersom vi nu ska starta ett samarbete med ett företag, som hört av sig till oss efter att ha lyssnat på vår podcast. Det tycker vi är jätteroligt. Vårt mål är ju främst att dela med oss av det vi vet och informera om nyheter i kattvärlden. Vi lägger många timmar på förberedelser inför inspelning och vi lär oss samtidigt mycket själva. Elin har börjat Pawpedskursen och själv väntar jag på att komma med i den tredje och sista delen i kursen. Jag har nu väntat drygt 1 år och 4 månader.

Detta är det andra avsnittet i bloggen idag, eftersom det inte blev något skrivet igår. Nu känner jag att jag hunnit ikapp med det jag ville berätta.

29 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)