Det är dax snart!!

Igår lade jag i de mjuka filtarna i bolådan. Tanken var att jag också skulle lägga dit lakanet som ska ligga över filtarna och de mindre bomullsbitarna, som enbart täcker botten av lådan. Det är viktigt att kunna byta underlag ofta, så att det alltid är rent och fräscht för den lilla familjen. Jag hann bara lägga i filtarna innan Stina ville intaga sin boning. Efter en stund ville Sandie också prova boet. Det vore intressant att veta, vad som rör sig i de små huvudena.

Ove och jag har anmält oss till Ragdollklubbens medlemsmöte på lördag. Då ska professor Häggström föreläsa om HCM. När vi ringde och aviserade att vi kommer, tänkte vi inte på att det kanske är då, som Stina får sina kattungar. En av oss måste vara hemma. Vi kom fram till att det bästa är att jag går, eftersom jag är mer engagerad i klubben i och med Trasdockan. Ove ringer mig, om förlossningen startar, när jag inte är hemma. Ingen föreläsning är viktigare än Stina. Jag åker hem direkt!

Alla katter vill ha koll. Helst ligger de högt och tittar ner på sin familj. Just nu ligger Sandie, som alltid, högst upp i tornet och Stisse på "våningen" under. Fick ett foto på Izzie under helgen och hon är likadan - koll ska man ha "von oben". Vilken fantastiskt fin och skön hylla och vilken jättefin kisse!

Nyss fick jag ett mail från Emma. Det är hon, som sköter Ragdollklubbens FB-sida. Emma har lovat att komma med sin Hero till Evidensia djursjukhus på Kattens dag, sista lördagen i november. Det är jag glad över. Nu har jag tänkt färdigt på, om jag ska ta med Stisse. Kattungarna är fortfarande väldigt små och infektionskänsliga. Rekommendationen är att de inte ska träffa människor utanför den egna familjen och då är det också onödigt att många främmande personer träffar Stisse. Han vill ju också vara hos kattungarna. Han får följa med en annan gång.

Izzie är upp och ner men så får det vara. Orkar inte med Photoshop. Fin är hon i alla fall och hennes utkiksplats är mysig.

 
3 nov 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)