Det är mycket nu

Jag tycker att det är roligt att skriva och lika roligt att så många följer min blogg. Många har frågat mig: "varför skriver du, du vet ju inte ens vem som läser det du berättar? Varför skriver du inte på FB istället, då vet du ju att det är dina vänner, som tar del av det du vill förmedla"? Vaddå vänner? Jag har sett så många, som har 100-tals vänner!!! Kan man ha det? Vad är en vän? Det tål att fundera över.

Jag tror att de som läser min blogg är kattvänner men att jag inte känner alla personligen. Om jag skulle använda mig av FB skulle jag inte nå dem. Jag är glad över att få berätta om mina katter och också dela med mig av det jag vet om katter. Det vill jag göra till alla som älskar katter, inte bara vissa utvalda. Genom mitt intresse för katter, såväl raskatter som huskatter, har jag fått många vänner och det är jag glad över, så jag fortsätter med min blogg och struntar i FB.

Dagen har varit intensiv! Snickare och elektriker "drog in" redan klockan 07:30. Vilka killar!!! Trevliga, noggranna och inte rädda för att jobba. Det var så roligt att se deras glädje i att arbeta. Garderober och bokskåp är tillbaka i sovrummet, det nylagda sovrumsgolvet underbart; ingen sten är den andra lik - golvet "lever". Det återstår massor av arbete innan allt är klart men jag har aldrig tyckt att det är tråkigt att jobba, så det kommer att gå bra. Vi får ju flytta hem snart, hurra!!

Styrelsemöte i Stockholms katthem klockan 17:45 hos Gunilla på Regeringsgatan. Gunilla ledde mötet eftersom ordförande var bortrest men det spelade absolut ingen roll. Dagordningen såg inte så "jobbig" ut men vi hade mer att ta upp, än jag trodde, när vi väl startade. Mycket att skriva, jag var vald till sekreterare. Det är en hel del som händer på katthemmet, närmast Höstmarknad den 3:e september klockan 13 - 16. Det är mycket som ska fixas till marknaden men, som väl är, är det många eldsjälar, som hjälpes åt. Under sommaren har katterna fått sina balkonger byggda och jag hoppas verkligen att de kommer och sitta och njuta av den fantastiska utsikten över inloppet till Stockholm :-).

Det är många små stackare som är anmälda till katthemmet Och de kommer att slussas in med början om några dagar. En hel del kattungar kommer också att komma så småningom och intresset för småttingar brukar vara stort. Jag är så glad över att så många erkligen bryr sig om katter, som länge levt på livets skuggsida. Solskenshistorerna på katthemmets hemsida vittnar om det.

 

23 aug 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)