Det behövs fler utställningar

Sissel är anmäld till utställningen i Örebro lördagen 20 januari (har kanske skrivit om det tidigare). Utställningen tar 750 katter på vardera lördagen och söndagen. Lördagen är fullbokad och det finns ett fåtal lediga platser kvar på söndagen.

Idag hörde Elin av sig angående Ninni och Neo, som hon planerade anmäla till Stockholms kattklubbs utställning i mars. Det verkar redan vara många katter anmälda, trots att anmälningstiden startade för knappt två dagar sedan. Därför skyndade jag mig att anmäla även Sissel, så nu kommer mamma och barn att ställas ut på samma utställning (men inte i samma klass). Kul!!!

Ove och jag blev samtidigt inbjudna till Liljeholmen, där kattungarna bor. Vi tog med glädje emot inbjudan och söndagen den 7:e januari ska vi hälsa på. Det är alltid så roligt att få se ”våra småkissar”, när de etablerat sig i sina permanenta hem.

Ninni och Neo kommer att tävla i klass tolv, Ungdjur (4-7 månader), Sissel i klass 7, champion. Innan en katt är 10 månader kan den inte ta någon titel men den får en bedömning. Sissel gick till final på sin första utställning, som ungdjur. Sissel däremot tävlar nu för titeln Internationell champion. För den krävs tre certifikat, CACIB, i klass 7, tagna i minst två länder av tre olika domare. Om/när hon får dessa åker vi med henne till Finland för att tävla med henne där. Hon har ställts ut sedan hon var ungdjur och besväras varken av bad eller utställningsmiljön.

Annat är det med våra hemmavarande katter men vi ska bada dem ändå :-) - fast vi har inte berättat det för dem. Stisse är först ut.

 
28 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)