Det blir lugnare snart

Timmen är sen men nu ska jag iallafall göra slag i saken och skriva om det jag tänkt göra i två dagar men inte gjort. Jag börjar med Anna-My.

Anna-My är en mycket kunnig foderspecialist. Det kanske finns många med stor kunskap om mat men få kan presentera sitt budskap på ett så engagerande sätt som Anna-My. Hon är trygg i sin roll och det gör henne öppen och lättsam och hon inbjuder alltid till intressanta diskussioner. Hon är genuint intresserad av foderfrågor, så intresserad att hon t. om. lovat mig att v.b lämna hennes telefonnummer till våra lyssnare i podden och även till andra om/när vi får knepiga matfrågor till Ragdollklubben. Anna-My kommer så småningom att återkomma till Elin och mig och svara på fler lyssnarfrågor.

Jag har skrivit det förr och gör det igen - jag har fullt förtroende för Royal Canin och har svårt att tro att jag själv skulle kunna åstadkomma en bättre sammansättning av bra ingredienser -  tillagade i rätt temperatur för att näringsvärdet, vitaminerna, antioxidanterna osv ska bibehållas. Visst är det dyrt med mat till djur men jag känner mig trygg, när jag serverar kattmat från ett företag, där en seriös forskning och god hygien ligger bakom allt foder. Förutom det är Royal Canin en stor sponsor i alla utställningssammanhang. Naturligtvis tjänar företaget pengar på sin industri men vilket företag har inte vinst som målsättning.

Hittills har 29 kattungar fötts i min uppfödning och jag har inga problem med att minnas alla - vissa mer och andra mindre. Det beror inte på att vissa katter varit mindre intressanta utan på att några av kattköparna oftare hört av sig med sms och fina bilder på ”våra” katter. Flera har vi också besökt. En av dem är Annelie, som köpte Smulan för snart 2 1/2 år sedan. Den första december är Ove och jag inbjudna till lunch till Annelie och hennes kissar, Smulan och Leo. Det är för övrigt dagen före ”Kattens dag”. 1983 beslutade SVERAK att katten skulle ha en egen dag i almanackan och att denna dag skulle vara den 1:a advent.

 

13 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)