Det börjar närma sig

Idag bäddade jag i ”barnkammaren”, den stora kattburen. Överraskande nog inspekterade Sandie den; de tidigare gångerna har hon helt nonchalerat den. Hon nosade runt i buren, vad hon tänkte skulle jag bra gärna vilja veta. Buren är placerad i sovrummet framför elementet. Det ska ju helst vara 30 grader i den de första dagarna. Så varmt är svårt att få men framför elementet och med en värmedyna eller mikrovärmd riskudde brukar de bli tillräckligt varmt för kattungarna, som också får värme från sin mamma. Buren står på en tjock vikt pläd. I botten på den ligger också en tjock filt, uppepå den en tjock frottéhandduk och överst ett vikt, tillklippt, tvättat och mjukt örngott

Sandie hann äta tre fat med kattmat innan jag åkte till Seniornet - sista gången i den här kursen idag. Det r så roligt att se hur intresset av att lära sig strålar ur ögonen på kursdeltagarna. De har lärt sig en hel del men det behövs mycket mer träning på de olika momenten, innan de sitter kvar i minnet. Jag blev både jätteglad och överraskad, när jag vid lektionens slut fick en bukett med Gerbera. Imorgon ska jag tillbaka till Sockerbiten (huset där vi haft kursen heter så). Seniornet har sitt årsmöte där. Sedan hoppas jag återvända dit som kursledare i fortsättningskursen i höst.

Vid 10-tiden imorgon kommer Elin. Ninni ska kastreras imorgon och Elin ska få låns ”bodyn”, som vi köpte till Stina när hon kastrerades. Den var jättebra, långt mycket bättre än att hon skulle behöva ha en tratt över huvudet. Hoppas bara att den inte är för stor men jag tror inte det. Ninni ska få ett kvällsmål bestående av blötmat strax innan klockan 24. Efter det får hon endast dricka vatten. Neo kommer säkert att högljutt göra en ”blötmatbeställning” vid 6-tiden men Elin har bestämt att han måste vänta, tills Ninni åkt iväg till djurkliniken. 

Elin stannar kvar hos mig tills Prata Katts Skypemöte är klart, startar 10:30. Elin och jag ringer härifrån till Melanie. Vi kommer sedan att diskutera vad nästa två avsnitt ska handla om. 

3 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)