Det ena föder det andra

Jag har börjat titta lite närmare på vad sex olika veterinäringrepp/undersökningar kostar på olika Djursjukhus/veterinärmottagningar. Jag har då valt vad jag anser vanliga anledningar till besök hos djurdoktorn. Som alltid när jag börjat leta fakta, blir det mer och mer jag vill veta och förberedelsearbetet tar alltid lång tid. Jag är väldigt förtjust i att lära mig nytt och minst lika glad, när jag hittar bra saker att dela med mig av men mitt mål är också att få mina läsare att själva reflektera. 
Det som är rätt för mig, kanske inte är det för någon annan och tvärt om. Huvudsaken är att de beslut man fattar är grundade; att man t.ex väljer försäkring för att man vet vad bolaget erbjuder satt i relation till kostnaden och har jämfört det med andra bolags villkor och pris. Själv hade jag inte gjort något av det, jag tog bara det jag kände bäst till till namnet. Idag skulle jag göra helt annorlunda, d.v.s. läsa på och jämföra, men mitt slumpmässiga val då är ändå rätt för mig, trots att jag nu vet så mycket mer om försäkringsbolagens villkor och priser.

Dagens "forskning" har fött nya tankar och funderingar och dessa kommer jag delvis att presentera i nästa nummer av Trasdockan.

Nya fina bilder kom idag. Bild 1: Tingla och hennes son Totte (Totte till vä), bild 2: mamma Tingla, bild 3: Safir eller Blue, vem av dem kan jag inte säkert säga.

 
31 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.