Det får inte vara för lätt

Eftersom både Zinja och Bitte ska säljas måste jag skriva ut överlåtelseavtal och meddela ägarändring. Detta har jag gjort många gånger förr och då har det varit mycket enkelt; bara att fylla i alla uppgifter (på plattan) på SVERAK:s egen blankett för ändamålet men nu.......

Många av dem som lever utanför lagen skulle ha kommit långt även inom lagens råmärken, för de är både intelligenta och uppfinningsrika. Problemet är att de använder sin begåvning och uppfinningsrikedom på fel sätt. Jag gissar att just det är förklaringen till de problem, som jag just nu försöker lösa. Jag kan alltså inte skriva ut Överlåtelseblanketten! Förklaringen är att SVERAK har medlemsskyddat flera av sina blanketter, som jag förstår p.g.a. att även oseriösa uppfödare använer dem i syfte att lura kattköpare att tro att de är seriösa och följer SVERAK:s rekommendationer (främst är det nog loggan de är ute efter). Jag häpnar!!! Som jag förstår det hela måste jag nu skapa ett konto i Mina Katter för att kunna komma åt blanketten. Problemet är bara att det inte går, hur jag än gör; tilläggas bör att jag verkligen inte är novis i datavärlden. Förhoppningsvis är detta ett tillfälligt fel, prövar senare.

Det finns många, många kattfora i form av diskussionsgrupper på internet. Jag har svårt att förstå att tiden räcker till för att vara aktiv på alla ställen, själv besöker jag dessa ytterst sällan. Jag hinner helt enkelt inte men det är jättebra att de finns! Det allra bästa är förstås om någon erfaren och teoretiskt kunnig person vid behov finns tillgänglig att fråga. Oh, vad jag önskar att jag hade haft någon att vända mig till när jag var ny kattägare, särskilt när jag hade beslutat mig för att bli uppfödare! Jag tragglade mig fram på egen hand men jag hade sluppit mycken oro, om jag fått prata med någon med kunskap. Därför hoppas jag att det blir många som vill deltaga i de träffar jag kommer att ordna i vår. Min förhoppning är att nya kontakter kommer att skapas där,  att vi lär oss av varandra och att vi har allmänt trevligt så att det därigenom också känns naturligt att kontakta någon man lärt känna och har förtroende för. Det ska vara enkelt ha ha någon att prata med om man har problem eller bara vill "prata katt". Målet är att nå både nya och "gamla" kattägare.

31 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)