Det hände igen....

Jag glömde publicera gårdagens bloggavsnitt; förmodligen var jag för splittrad innan jag lade mig. Gjorde det idag på morgonen istället, så det finns två inlägg med samma datum nu. Det är många saker som behöver bli gjorda under den närmaste veckan och jag började göra en planering (i huvudet) över, i vilken ordning och hur jag ska gå tillväga de närmaste dagarna. Det är roliga saker jag talar om men de tar tid. Prio ett är att jag ska börja skriva några artiklar till Trasdockan men det får bli framåt natten. Istället prioriterade jag det fina vädret och satt i solen på gården några timmar på dagen. Om jag inte hade katterna skulle jag kunna sitta i solen på balkongen men jag törs inte öppna fönstren där, eftersom det inte går att lita på kissarna, om en fågel eller insekt flyger förbi. 

Det intressanta brevet som jag talade om i förrgår kom från Eva. Jag har aldrig träffat henne men hennes mamma och jag gick de första sju åren i samma skola i Morgongåva utanför Uppsala. När jag flyttade till Gustavsberg fortsatte vi att hålla kontakt, ända tills Lena gifte sig med en man från Kreta och flyttade med honom till hans hemö. Lenas dotter Eva bor i Sverige, fick jag veta. Hon är på jakt efter en kattunge och Lena uppmanade henne att ta kontakt med mig. 

När kattungarna får flytta framåt eftermiddagen, går det bättre att kunna fotografera och filma dem. Elin sköter vårt Instagramkonto, Prata Katt, och håller det levande genom att dagligen lägga ut kattbilder. Nu ska jag också skicka videosnuttar på småttingarna till henne. Hoppas att de öppnar ögonen under helgen :-).

Efter middagen bäddade jag den stora hundburen och började flytta över kattungarn en efter en - efter den dagliga vägningen. Sandie var absolut inte glad över tilltaget, särskilt inte när småttingarna började pipa i den nya ”bostaden”. Kattungarna är riktigt duktiga på att kravla runt nu, så jag har rullat en ”Agriafilt” som en avgränsning, eftersom buren är så pass stor. När alla kattungarna var överflyttade, resignerade Sandie och gick in till sina pipande bebisar, lade sig tillrätta, började spinna och alla barnen kravlade fram till maten.

Nu, några timmar senare är allt frid och fröjd på Gjuteribacken.

 
21 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)