Det händer en hel del

Många utställare förskräcks inte över att behöva resa många mil med sina utställningskatter; betala bensin, hotellrum, utemat, utställningsavgift m.m. Några åker t om tåg och taxi. De flesta hobbies kostar pengar men att någon orkar åka tåg med tre katter i bur, som en bekant till mig gör,  övergår mitt förstånd. Tur att alla inte är som jag!

Genom att regelbundet gå in på SVERAKs och den egna katt- och rasklubbens hemsida håller man sig á jour med mycket, av vad som händer i kattvärlden. Även Agria, Royal Canin, Hills och diverse andra fodertillverkare har av och till "jippon" med både föreläsningar (men oftare) och extrapriser på sitt utbud. Nedanstående hittar man nu på SVERAKs hemsida:

Välkommen till Nordic Cat Convention 2016!
Royal Canin anordnar i samarbete med SVERAK (Sveriges Kattklubbars Riksförbund) och AGRIA, för första gången ett nordiskt kattseminarium.

Tid: 5 november 2016 kl 09.00 – 17.30.
Plats: Clarion Hotel Post i centrala Göteborg.

Dagen avslutas på kvällen med ett hejdundrande Halloweenparty med musikunderhållning!

Earlybird-erbjudande! Köp din biljett redan idag! Fram till den 15 september kan du köpa hela paketet för endast 890 kr.

Det vore roligt, om vi kunde bli några, som skulle kunna göra sällskap till Göteborg. Om jag själv bestämmer mig för att åka, kommer jag att övernatta, för jag tycker att det är alltför jobbigt att åka tur och retur samma dag, som jag går på föreläsningar. Det är betydligt behagligare att krypa ner i en nybäddad hotellsäng, äta en god frukost och åka hem någon gång mitt på dagen.

22 aug 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)