Det känns så bra!

Jag skjuter upp informationen om klorna tills imorgon, för jag har något annat som jag hellre vill tala om. Dessutom vill jag berätta om vad jag ägnat mig åt hela dagen. Ja, det är faktiskt sant - drygt 9 timmar. Jag vill också visa några foton.

Jag börjar med det som känns så jättebra. Det handlar om Sandie. Mona hörde av sig mitt på dagen. Hon skrev: ”det går jättebra för Sonja. Äter mycket och leker. Så allt bra”. Det är ju detta jag så innerligt har hoppats på!!! 

Jag fick så dåligt samvete när Sandie till en början verkade olycklig över att ha behövt flytta men nu verkar hon vara som vanligt igen och allt verkar fint. Hon har kommit till ett bra hem, där hon slipper känna sig irriterad på någon konkurrerande artfrände och hon kan ta det lugnt och njuta av livet. Stina trivs med tillvaron och är både lugnare och mer tillgiven nu.! Hon hoppade upp i sängen och lade sig bredvid Stisse redan på förmiddagen och där har de sovit tätt tillsammans resten av dagen; kom upp först framåt kvällen. Att hon och Stisse hittat tillbaka till varandra är väldigt roligt. 

Jag fick ju äntligen tillbaka min älskade telefon igår och det föranledde mig att bättre börja samordna telefonen med mina iPads. Jag har köpt en ny iPad mini och vill ha den med också. Så var det detta med Apple-ID och lösenord. Jag har också bytt från Bredband2 till Com Hem och funderade över om jag skulle avveckla @bredband2.com-adressen (men jag behåller den). Jag hade också tänkt ut ett nytt system för att lättare hålla ordning på allt och nu är det infört.

När detta var gjort kom jag på att jag äntligen skulle försöka få lite ordning på alla foton. Jag installerade då OneDrive på både telefonen, min första iPad, IPad Pro och ”minstingen”. Att ”tanka över” alla bilderna tog sin tid men nu har jag en riktigt god ”första ordning”.  Bilderna är nu insorterade under rubrikerna: platser, personer, djur, videos mfl. Planen är att jag så småningom också ska radera en del foton, som jag inte är riktigt nöjd med.

Nu ska jag iallafall visa några bilder som jag fått på ”våra kattungar”. Först ser du Zinja. På de följande två bilderna svalkar sig Safir och Blue. Jag har också fått flera fina foton på Lily och Luke - från Hanna. Hade tänkt visa dem idag men har inte bestämt mig för vilka jag ska visa. Imorgon vet jag.

 
18 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)