Det känns toppen!

Jag är väldigt lyckligt lottad, eftersom jag aldrig vaknar nedstämd eller tycker det är jättejobbigt när en ledighet är slut. Jag brukar då gilla att gå tillbaka till vardagen. Det är inget jag ens behöver kämpa för utan det är bara så. Däremot kan jag oroa mig över saker men blir inte ”sänkt”. Mina tankar snurrar istället kring hur jag ska hantera det som oroar mig, och jag försöker hitta en bra lösning. Precis så var det förra veckan.

Som jag skrivit många gånger tidigare är jag oerhört mån om mina katter och vill att de ska ha det bra. Därför hade jag en jobbig förra vecka, eftersom jag oroade mig över Sandie, förlåt Sonja. Jag var fast besluten att ta hem henne, om hon skulle fortsätta vara olycklig hos Mona och Lasse. Det skulle ju inte heller vara roligt för dem, om hon närmast verkade rädd. Samtidigt måste vi ge henne tid. Det måste ju ha varit förvirrande för lilla vännen när inget var sig likt. Som väl var, vände det men aldrig hade jag trott på en så stor förändring så snabbt!!!

Sandie, nu skrev jag fel igen, (ag ortsätter kalla henne Sandie när jag berättar hur det var när hon var vår) har aldrig någonsin velat sitta i knät. Otaliga gånger har jag lyft upp henne, för jag gillar att ha en mjuk kisse i famnen - men Sandie har genast hoppat ner på golvet. Vad ser jag då idag? Jag tror knappt mina ögon!!! På fofot, som Mona skickat, sitter en belåten man och syr med en lika nöjd katt i knät! Hela dagen har jag känt en enorm glädje inombords. Mina förhoppningar har besannats; Mona och Lasse har fått den katt de önskade, Sonja har kommit till det hem där hon slipper dela uppmärksamheten med andra katter och Stina börjar så smått att återfå tron på sig själv och våga göra saker utan risk för att bli åthutad. Både jag och Ove är jätteglada över stt Mona hörde av sig, 

 
22 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)