Det kom ett brev

Brevet var från Tove, som önskar bli fodervärd. Det gjorde mig uppmärksam på att jag bör ändra lite i texten på hemsidan. Med viss regelbundenhet brukar jag göra det, senast i juli men det händer hela tiden nya saker i livet utan att man reflekterar över dem. Tove presenterade sin familje- och boendesituation och hon kändes som lämplig, även om det är mycket mer jag skulle behöva veta om henne innan jag skulle ha bestämt mig. Nu är det inte aktuellt för min del men jag kom att tänka på Alita, Zinjas "fodersyster" hos Tanja. Jag tittade på Sofias, Alitas ägare, hemsida och där stod att hon fortfarande söker fodervärd. Tove fick Sofias telefonnummer och nu får vi se, om kanske både Tove och Sofia blir glada över att jag sammanförde dem.

Ingen skulle tro mig om jag säger att jag jobbat med min artikel om tänder nästan hela dagen. Visst är det en styrka i att kunna saker - åtminstone känner jag mig nöjd när jag lär mig nya saker - men det vore faktiskt bra om det funnes någon måtta på min vetgirighet. Jag har läst på massor och det ena födde det andra, t.ex vilket PH-värde är normalt i kattens saliv och vilket är optimalt för att undvika plack. Förmodligen lever jag ett bra liv utan att veta svaret men när nu frågan kommit upp i mitt huvud, måste jag veta det. Min kontakt på Royal Canin har övertagit frågan och lovat återkomma till mig. 

Som jag skrivit tidigare lär jag mig massor om katter genom mitt åtagande som redaktör för Trasdockan. Något jag inte visste tidigare är att alla kattdjur har lika många permanenta tänder, d.v.s. 30 stycken. Appropå tänder har jag bestämt med Carolina, Labans matte, att hon ska skicka foton på Labans tänder idag, så kan Trasdockans läsare få se dem och jämföra med de bilder Carina tog på hans tänder, när vi besökte honom och han fortfarande hade "dubbla tänder"; både de persisterande mjölktänderna och de nya permanenta. Nu vet jag så mycket om tänder, så att jag faktiskt skulle kunna hålla ett föredrag :-).

28 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)