Det överraskande slutet

Vid 23:30 tyckte både katterna och vi att det var dax att sova. Med undantag av Stinas vrålande, som varade c:a 10 minuter, var natten bra. Efter en sen frukost somnade katterna igen; Stisse och Stina i soffan och Sandie på klätterträdet strax under taket. Det blev tyst och lugnt i hemmet. Plötsligt bryts tystnaden av ett nytt vrål.....från Sandie!!

Vi hoppas ju på småkissar i slutet av sommaren eller början av hösten. När jag tänker på det, spelar det ingen roll med lite sömnbrist en vecka nu och då. Brist på sömn är en mänsklig företeelse, inget som katterna lider av. Sandie vill alltid sova tillsammans med Stisse, gärna på honom. Inte alltid uppskattar han det men låter henne oftast få som hon vill.

Det är tråkigt att bloggen är "teckenmaxad" och att jag både igår och idag behövt dela, det jag vill framföra, i två olika bloggavsnitt men inget jag kan göra något åt, tyvärr.

 
28 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)