Det sista innan tryck

Jag måste tillstå att jag känner mig riktigt stolt över Trasdockan, som för min och Carinas del är färdig. Madeleine ska göra ytterligare justeringar med bildsättning och kanske finjustera lite. Under veckan skickar hon vårt underlag till tryckeriet. Min förhoppning är nu att Ragdollklubbens medlemmar ska bli överförtjusta.

"Den gamla Trasdockan" var visserligen även den mycket uppskattad men vår Trasdocka är i färgtryck, ett som jag tycker behändigare format och en mer lättläst papperskvalitet. Den kommer att skickas till alla medlemmar men vi kommer också att erbjuda intresserade "icke-medlemmar" att köpa tidningen genom att kontakta ordforande@ragdollklubben.com. För att kunna göra mer för våra älskade "dockor" måste vi bli fler medlemmar. Med mer pengar i klubben kan vi erbjuda fler utbildningar, där katternas ägare får lära sig ännu mer om, hur de kan erbjuda sina kissar det allra bästa. Idag är vi c:a 200 medlemmar och vår förhoppning är, när vi får en bra och aktuell hemsida, intressanta föreläsningar och en Trasdocka ingen vill vara utan, att vi ska vara 300 under nästa år.

Ragdollrasen är, för fjärde året i rad, den mest populära katten men i kraftigt kommande är idag den Sibiriska katten. Båda raserna, och om någon frågar mig också Helig Birma, är jättefina men på lördag vill jag visa min absoluta favorit. Jag tror inte att Sandie kommer att uppskatta att sitta i en bur på Solvalla på lördag men så kommer det att bli. Hon får helt enkelt göra något för sina artfränder. Fena, Carinas katt, är inte heller förtjust i utställningar men jag ska försöka övertala Carina att ändå ställa ut henne på söndag. På så vis presenteras Ragdollen under hela utställningen. Viktigt, tycker jag, eftersom flera andra rasringar har katter på plats både lördag och söndag. Hoppas det kommer många potentiella Ragdollägare och tittar på våra katter och ställer många frågor.

 
11 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)