Det ska inte behöva krocka

Det finns mycket att både se på och lära om katter. Ju mer man kan om katter desto roligare är det att vara kattägare. Tyvärr verkar alltför många arrangemang kring katter kollidera. Den 12 september har Scandinavian Ragdoll Club ett seminarium i Örebro och samtidigt hålls en assistentkurs i Stockholm och Malmö. Den 21 november är jag inbjuden av Royal Canin till ett seminarium, "Forskning till nytta för hund och katt", på Scandic Infra City Stockholm, samma datum som Världsutställningen i Malmö öppnar. "Kattens dag" har alltsedan 1983 firats 1:a advent, samma helg som Järva kattklubb har bokat en resa med Viking line till Åbo på kattutställning. Bokningen gäller 20 tvåbenta och 20 fyrbenta. Tur att man på Viking Line verkar ha glömt att personalen där en gång tvingats skruva loss en av bäddarna från väggen pga att en liten kisse lyckats ta sig in bakom ottomanen och inte självmant velat komma fram.

Även om jag inser att jag blivit inbjuden för att företaget vill sälja sina produkter, tycker jag att det är ett generöst och givande initiativ. Förra gången vi blev inbjudna var temat "övervikt hos katt". Det var en heldag på Scandic Sergel Plaza. Flera bra föreläsare presenterade problemet ur olika synvinklar. Alla deltagare bjöds också på både frukost, lunch och kaffe på för-och eftermiddag.

2 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)