Det var ett bra beslut

Jag gillar när arbetet inte bara lunkar på i samma spår dag ut och dag. Jag tycker om utmaningar. Därför valde jag att arbeta inom akutsjukvården, så snart jag examinerats vid Röda Korsets sjuksköterskeskola. Jag arbetade först på en hjärtintensivvårdsavdrlning men vidareutbildade mig så småningom till barnmorska. Jag är alltså van vid att fatta snabba beslut och ofta tvingas ändra den ursprungliga planen och snabbt finna andra lösningar p.g.a. att något oförutsett inträffat. 

Djurägare ser väldigt olika på sina katter och kattungar. Det finns de som tycker att katterna mest är jobbiga när de kommer och vill gosa. Andra anser att det är roligt när de vill vara med. I båda grupperna finns de som förmänskligar sina djur i alltför(?)hög grad och det gör jag.

Stisse fortsatte att oroligt och vrålande vandra av och an på soffryggarna. Helt förfärliga brösttoner!!! Han var helt enkelt olycklig och jag led med honom! Han hade aldrig sagt att han ville ha kattungar, det var ju jag som ville ha en av hans avkommor. Nej, så här skulle han inte behöva ha det! Jag borde ha förberett mig bättre; HCM-scannat honom och satt ut en annons under "Avelshanar" hos Birmasällskapet. Det var sommar och det skulle ta tid innan jag skulle hittta en partner till honom. Huvudsaken var nu att Stisse skulle sluta vara så olycklig och förhoppningsvis återgå till att vara samma harmoniska och lyckliga kisse som tidigare. Han måste kastreras!!! Jag behövde ingen betänketid. 

Appropå kattungar fick jag nyss, inom en timme, fem meddelanden från uppfödare, som meddelade att det nu är svårt att få tag på en ragdollkattunge; "jag kan sälja hur många som helst", som alla uttryckte det. Det finns inte heller några småraggisar till salu på Ragdollklubbens hemsida. Att rasen är populär visste jag naturligtvis men jag kan inte minnas att det varit tomt under "Kattungar till salu" på hemsidan.

Klockan 07:30 två dagar senare var vi på väg till Evidensia Djursjukhus i Spånga, där jag beställt kastration.

19 maj 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)