Diverse

Det har hänt så mycket de senaste dagarna och allt är inte roligt. Igår eftermiddag blev Mariannes (min bästa väninna) barnbarn inlagd på Halmstads sjukhus. Han hade sex dagar tidigare börjat vingla och blivit nedstämd och på onsdagen hade han undersökts på vårdcentralen. Beskedet till mamma Annelie var: ”detta är inget att oroa sig över. Gå hem och ge honom Ipren! Om han inte är bättre om två dagar, kan ni söka vårdcentralen”. En läkare!!! Mitt råd var det motsatta. Kontakta vårdcentralen för att få remiss för vidare handläggning på sjukhus.

Blodprover normala igår, man har gjort en röntgenundersökning av hjärnan och sett någon man inte vet vad det är. Idag ska magnetröntgen utföras. Hoppas, hoppas att det inte är allvarligt! 

Ett annat tråkigt besked - men nte mätbart med sjukdom - är att Lotta meddelade igår att hon är sjuk och inte kan åka med Sissel till utställningen i Örebro. Vi tänkte då ändra oss och istället för tåg åka bil och ta Sissel med själva. Då berättade Lotta att hon inte badat henne sedan i våras och vi kom fram till att vi fick lägga den planen på hyllan. Att utsätta Sissel för att vi skulle bada henne, ta med henne på bilfärd till Örebro, sitta i en utställningsbur en hel dag för att sedan vara i ett hotellrum under natten, skulle inte vara rätt mot henne. Hon känner oss knappt. Vad gör vi?

Vi har sett fram emot både utställningen och middagen på lördag. Nu blev det att boka en ny tågbiljett. När inte Sissel ska med, räcker det att vi åker imorgon förmiddag. Vi är framme vid 11-tiden, lämnar bagaget på hotellet, tittar på fina katter och lyssnar på bedömningar för att sedan göra oss iordning till middagen. 

Jag har en hel del att berätta om kattungarna också men det får bli imorgon. Här kommer bilder på både Izzie, Snöflinga, Gunvor och nybadade Ninni och Neo ”mina” raringar (i nämnd ordning från vänster till höger efter ålder).

 
19 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)