Djurambulansen

Nätterna är lugnahär numera, när vi inte måste upp och stödmata. Sandie finner sig i att vara instängd tillsammans med kattungarna men hon vill inte ge dem di längre. Däremot tvättar hon dem lite slarvigt  :-) ibland.

På morgonen står alla katterna innanför dörren till kattrummet. Hur länge de varit vakna, är det ingen som vet men att de ätit under natten syns tydligt på ”fröfaten”. Varje morgon måste vi städa i kattrummet. Det är obegripligt att så små varelser kan stöka till så, för att inte tala om hur kattlådorna ser ut! Under städproceduren idag var kattungarna utestängda på balkongen; har försökt ha dem med men då ömsom jagade de sopborsten och ömsom sprätte omkring det jag hade sopat ihop. Nu, när småttingarna var ”ute” kunde vi dammsuga och torka golvet inne hos dem.

Vid 14-tiden kom Elin och Danne. Elin ”riggade upp” mikrofonerna som vanligt och Danne, som jobbar på Djurambulansen, berättade om verksamheten. 365 dagar dygnet runt bemannas ambulansen av fantastiska volontärer som, helgdag som vardag, ger av sin tid till behövande djur. Nästa  torsdag, dvs 6 juni, sänder vi dagens avsnitt. Du hittar oss på Prata Katts hemsida; www.pratakatt.se.

På bilden ser du Danne, hans kollega Erik och den fina, välutrustade ambulansen.

Mer om Djurambulansen

 

 

 
30 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)