Domarbanan

Jag pratade med Malin Sundqvist, den andra domaren på klubbmästerskapet, på förmiddagen. Hon fick sitt stamnamn på 90-talet och började föda upp perser och exotic. Utställningsvärlden fascinerade henne, hon började "gå assistent" och beslöt sig för att gå vidare till domare. Kraven för att bli auktoriserad kattdomare är höga. 

För att vara behörig att ANSÖKA om att bli DOMARELEV måste den sökande ha:

När allt ovanstående är klart, börjar den "riktiga" vägen mot domarmålet. Vad som ska hända sedan tar jag imorgon.

Stisse har en rosa hudirritation ovanför båda ögonen - inte som när han var på pensionatet men ändå inte helt ok. Jag tror inte att han är särskilt besvärad av den men Jon ska få titta på den, när vi ska vaccinera alla katterna på måndag. Vissa saker lär man sig den hårda vägen. Det var först när vattenläckan uppstod, som jag förstod att katterna ska vaccineras mot kattsnuva varje år, för det krävs på pensionat (och utställning men det visste jag). Beträffande kattpest räcker det med en injektion vart tredje år. (Känns som jag kanske skrivit om detta tidigare men är inte säker - bättre två än ingen gång).

Här kommer bilden på Tinga och Nora i rätt format. Oh, så söta!

 
13 jun 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)