Dropbox

Jag är så glad över att vi i Prata Katt (PK) - t.om gratis - har tillgång till DropBox (DB). Ja, om man använder väldigt mycket utrymme där, måste man betala men man får mycket för pengarna. Jag har passerat gränsen för gratis i min privata DB och betalar sedan ett år tillbaka 9 kr per månad och för de pengrana har jag fått mycket mer lagringsutrymme. Eftersom bilder är skrymmande, lagrar jag dem jag använder på hemsidan hos nu.se och inte på min egen DB. De bilder vi får till Prata Katt visar vi på FB. Det är en trevlig tanke att starta 2019 med en ny DB med bättre struktur och positiv erfarenhet från det första året. Vi känner att vi verkligen behövs och vet att många lyssnar på oss och att vår podd är uppskattad. 2019 i PK startade 2 januari med vårt redaktionsmöte. På torsdag ska vi förbereda årets förata inspelning och den 14:e spelar vi in. 

Carina ringde på eftermiddagen igår och hon kände sig bättre, vilket gjorde att vi träffades och skapade vår dummie. Första numret kommer att innehålla många bilder. Ragdollklubben utser varje år Årets Katt i kategorierna: 

Bästa vuxna hane, bästa vuxna hona, bästa vuxna kastrathane, bästa vuxna kastrathona, bästa ungdjur, bästa junior - och

bästa seniorhane, bästa seniorhona, bästa veteranhane, bästa veteranhona - och

bästa avelshane, bästa avelshona, bästa uppfödning

Det blir bilder på alla vinnarna och således upptas långt många fler sidor av bilder än vanligtvis. Detta innebär att det blir mindre research och skrivande för Carina och mig. Jag har på så vis mer tid att lägga på förberedelserna av årsmötet om så krävs. Programmet där är ännu inte spikat.

6 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)