Dyrt med tidning

Kanske har jag skrivit det tidigare, minns inte så därför gör jag det för säkerhets skull (hellre en gång för mycket annars kan resten av resonemanget vara svårt att förstå). Det medlemmarna verkar uppskatta mest med Ragdollklubben är Trasdockan. Det är roligt att så många ser fram emot tidningen och verkar tycka att vi lyckats med vårt uppdrag. Det är iallafall vad jag fått höra och det värmer! Vår uppgift är att hålla oss informerade och dela med oss av ny kunskap och forskning, berätta om klubbens genomförda och planerade aktiviteter, inbjuda till föreläsningar och medlemsmöten samt visa bilder på vackra katter. Det jag önskar nu är att medlemmarna ska ta mer aktiv del i tidningen, främst genom frågor till veterinären och insändare med berättelser om den egna katten/katterna, kattungar, tankar, funderingar och planer. Både jag själv och mina ragdollvänner tycker om att läsa om andras liv tillsammans med sina katter. Kanske är många rädda för att inte kunna uttrycka sig korrekt i skrift men det är absolut inget problem - något ska ju jag göra också :-). Jag gillar ju språk!

Appropå språk - idag har jag fortsatt min granskning av hemsidan. Det är väldigt bra, för då påminns jag om, vad som står där och jag får samtidigt utlopp för mitt intresse för svenska språket. Innehållsmässigt är det mesta korrekt men grammatiskt finns en del att göra. Arbetet är roligt men tidsödande. Än har jag inte funnit något jag saknar men innan jobbet är klart, gissar jag att jag kommer på något ytterligare, som bör finnas med. Hemsidan ska hållas "levande" och den utmaningen gillar jag.

Lotta sköter sidorna om "kattungar till salu", "uppfödare" och "avelshanar". Dessa sidor måste ses över ofta. Kattungarna får inte ligga kvar längre än tills de fyller tolv veckor. Därefter ska de flyttas till "leveransklara" om de fortfarande inte är sålda. Här har jag en uppgift redan nu. Jag kom på, precis i stunden. Jag ska skriva en påminnelse på FB till uppfödarna, så att de kommer ihåg att meddela Lotta, när kattungarna är sålda. 

Daniel kanske blir vår nye AD. Jag har lärt känna Daniel genom Stockholms katthem. Vi blev båda invalda i styrelsen på årsmötet i mars. Daniel sade till mig igår: "du och jag är ganska lika, vi ser möjligheter framför problem" och det har han rätt i. Daniel ska snart starta sin enskilda firma; Samashingmedia. Det är givetvis ett stort steg men jag tror att han kommer att lyckas. När han berättade om sina planer såg jag min chans. Kanske skulle han behöva erfarenhet av AD-jobb, något mer att lägga till hans CV. Samtidigt förstår jag ju, om han inte tycker sig hinna, eftersom det ju naturligtvis tar mycket tid, särskilt i starten av ett nytt företag. Hur som helst - att fråga kostar inget. Vad Daniel svarade, berättar jag imorgon.

7 jul 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)