En bra dag!

Ove körde mig och Carina till Quality Hotel i Mall of Scandinavia, där Agria hyrt en loge för sina inbjudna samarbetspartners. På plan 5 välkomnades vi av en medarbetare på Agria och bjöds in till mingel med snittar och mousserande vin.

Klockan 13 samlades vi, ett 50-tal personer från både katt-, hund, häst- och smårdjursklubbar. Agrias VD inledde föredraget om Agria; lite kort om företagets organisation och hur ansvarsområdena ser ut. Nytt för mig är att Agria numera också finns i våra grannländer Norge, Danmark och Finland men även i England och Frankrike. Lagom mycket statistik presenterades och det var fantastiskt att se, hur kattens status ökat de senaste 6 åren. Ingen hade 2011 kunnat ana att vi idag har fler katter försäkrade än antalet hästar. Att Agria sponsrar sina samarbetspartners visste jag redan, Ragdollklubbens medlemmar har t.ex 10% rabatterat pris på försäkringar i Agria. Katten, har glömt hans namn, som brukar ”arbeta” på bl. a utställningar, där man mot en peng får klappa honom, har dragit in mer än 77 000 kronor!!! 

Efter föreläsningen bjöds på lunchbuffé, kyckling och fisk som huvudrätt på bordet, och en fantastisk efterrätt. Desserter har aldrig funnits bland mina favoriter men denna var ooooerhört god, en chokladmousse med något krispigt i. Klockan 15 återupptogs dagens hästshow. Konferencier var Ove Sandström och de flesta ryttarna var unga flickor, som galant tog sig över hindren. Mitt dåliga tålamod gjorde att jag, i sällskap av Carina, lämnade Mall of Scandinavia, när hindren skulle höjas. Med pendeltåget åkte vi till Odenplan, där jag korsade perrongen och åkte vidare hem till Sundbyberg. Än en gång skriver jag det, det är underbart att bo så nära bra kommunikationer

Förutom en bra dag på plats fick jag också med mig ett löfte om att någon från Agria kommer att komma till katthemmet och föreläsa om något, som vi vill veta mer om. Det ska jag ta upp på nästa styrelsemöte, så att alla kan fundera över, vad vi vill veta mer om. Naturligtvis kommer vi också få en föreläsning för Ragdollklubbens medlemmar, gärna på flera olika ställen i landet.

 
2 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)