En gång i veckan minst

...tycker jag att det är klokt att ”titta in” på Ragdollklubbens hemsida. Vi försöker hålla sidan levande och under 2018 hoppas jag att vi kan byta bilder och lägga ut nyheter lite oftare. Vissa händelser skulle jag vilja att endast medlemmar kan få information om, t ex protokollen från våra årsmöten. Förhoppningsvis kommer vi under nästa år att få hjälp med en ”knapp” endast för klubbens medlemmar (medlemsinloggning). 

Åter till den befintliga sidan. Med hjälp av den hittade jag Sandie. Jag sökte en hona, RAG a (blå colorpoint) men det var inte det enda som var viktigt för mig. Hennes föräldrar skulle vara ultraljudade hjärta och njurar utan anmärkning och det jag läste om uppfödningen och bilderna jag såg skulle tilltala mig. Jag vill inte påstå att det var lätt, tvärtom, men på midsommaraftonen 2014 hittade jag dem - kattungen och uppfödaren. Jag ringde direkt och i augusti hämtade vi vår lilla ”Flöghultkisse” från Ingers katteri, Creamy blueeye, c:a två mil utanför Strömstad, en fantastisk miljö för en kattunge att växa upp i. 

En nyhet för året är ”månadens fråga”, där läsarna får olika svarsalternativ och besvarar de frågor vi ställer, t ex brukar du leka med din katt, äter din katt enbart blötmat, torrfoder eller både ock? (hoppas du sett och svarat på några av dem). Vi förhoppning är att fler och fler tycker det är roligt och kommer att svara på frågorna. Samtidigt får vi en indikation på om vi lyckats locka fler till hemsidan. 

Det finns säkert mycket annat vi skulle kunna göra för klubbens medlemmar men behöver påfyllnad med idéer. Jag hoppas att många kommer att höra av sig med bra uppslag.

15 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)