En ”göra-dag”

Jag avskyr att gå runt i affärer och leta efter något, som jag oftast inte hittar. Den huvudsakliga anledningen brukar vara min avsaknad av tålamod; tittar på några få plagg innan jag tröttnar, åker hem och börjar leta på nätet istället. Det är överlägset att kunna luta sig tillbaka i soffan, slå på en iPad och i lugn och ro kunna titta igenom utbudet på flera olika sajter. Det är oftast så jag införskaffar det jag behöver - eller inte behöver men vill ha (vilket också händer ibland). Förutom Elgiganten finns ytterligare en affär som jag älskar att gå runt i personligen. Jag talar nu om Zoo.se.

Ove är ledig på fredagar och måndagar och en av dagarna brukar vi ta tag i de saker jag under veckan samlat på min ”att-göra-lista”. Av någon anledning är den aldrig tom :-). Den innehåller oftast ett besök i djuraffären. I dagens minnesanteckning står ’hylla och rör”. Äntligen ska vi göra slag i saken och fixa till klätterträdet. Jag gillar förändringar - kanske finns hyllan i någon ny och trevlig färg. Det skulle vara snyggt med en gul hylla på mitten av trädet och  ”klovässarröret” längst ner i samma färg.

Imorgon ska jag åka tid Hallsberg och hälsa på min f.d kollega Birgitta. Vi arbetade tillsammans på förlossningen på SÖS under många år. Med på resan är även Lena och Kristina, även de barnmorskor. Det slår mig plötsligt att många flickor födda på 40-talet hette just så. Jag kanske ska döpa kommande kattungar till det, kom jag på nu. Jag har inte hört en enda kisse med något av de namnen.

Birgitta har varit hunduppfödare i många år men hade inget djur, när vi träffades förra hösten. Då pratade hon om att hon ville ha en katt men hon har inte sagt något mer om det sedan dess - f.ö pratas vi inte vid så ofta mellan våra små kalas. Trots det känns det som om ”det var igår”, när vi väl träffas. Ska bli spännande att se om Birgitta lyckats övertala maken och att även hon numera är kattägd..

 

13 sep 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)