En händelserik dag

Anna kom på förmiddagen. Förra söndagen skickade hon ett mail till mig, där hon berättade att hon är intresserad av att bli fodervärd. Anna har mycket erfarenhet av katter, har tidigare i livet själv haft en siames och även importerat en snowshoe från USA. Hon är också intresserad av utställning och tävlade med sina katter. Om det var siamesen eller ”amerikanen” som blev champion, låter jag vara osagt. Jag tycker att Anna är väl lämpad att bli fodervärd och också mycket genomtänkt, bl.a har hon beställt tid för allergitest för barnen onsdagen 13 februari. Nu hoppas jag att inget av dem visar tecken på överkänslighet men framför allt att Sandie är dräktig - riktigt säker kan jag ju trots allt inte vara men jag skulle inte bara bli besviken utan även förvånad, om hon inte väntar bebisar.

Även Maria har visat intresse för att bli fodervärd men hon hörde av sig innan Sandie ens hade varit hos Malte. Hon skulle följa vad som sker hos oss genom att läsa min blogg. Jag känner inte Maria men genom de mail hon skrivit, tycker jag att även hon verkar vara en bra person och väl lämpad som fodervärd. Sissel ska ju också paras snart - väntar bara på att hon ska börja löpa. Om Maria fortfarande är intresserad är jag det också. Vi får se om hon hör av sig. Jag inser att någon gång måste jag upphöra med kattungar men med två fodervärdar får jag ju dra ut på tiden innan det är definitivt slut med kattungar för min del (gissar att Sissel börjar löpa någon gång i mars).

På eftermiddagen åkte jag till Elin. Två nya avsnitt skulle spelas in. Vi har fått många lyssnarfrågor och vi hade planerat att vi i det ena skulle besvara frågorna och i det andra tala om pälsvård. Elin berättade utförligt, hur hon går tillväga när hon badar katterna och hur hon lyckats bli av med Neos ”fettsvans”. Vi planerade tema för nästa inspelning men har inte fastställt datum, vilket vi kommer att göra innan veckan är slut. Vi vill båda ha koll i tillvaron och det är ju väl, för i podden är ett väl fungerande samarbete a och o.

28 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)