En hel del jobb

Jag har skrivit det tidigare - jag tycker att det är roligt att jobba för Ragdollklubben men det tar oerhört mycket tid. Idag skulle jag lägga schemat för att få scanningen att ”flyta”. Vad lätt det skulle ha varit, om alla betalade anmälningsavgiften samtidigt som de anmälde sig till mig. Då hade jag sluppit skriva till dem och påminna om pengarna. Jag måste också kolla, om de som anmält sig är medlemmar och det har inte alla varit. Då har jag skrivit till dem och informerat om att erbjudandet endast gäller klubbens medlemmar och välkomnat dem in i gemenskapen. Eftersom jag har fått flera anmälningar men där anmälningsavgiften inte är betald, inser jag att jag måste ytterligare förtydliga att avgiften måste vara betald för att jag ska reservera en plats.  Vi har nu 12 - 16 anmälda beroende på om pengarna kommer in. 

Idag tittade jag på Sandies bröstvårtor, som jag tycker ser större ut nu än tidigare, vilket kan betyda att hon har småttingar i magen. Den där hallonröda färgen, som beskrivs ska komma runt tre veckor efter parning, har jag aldrig sett. Vi väntar och hoppas. Det skulle vara en perfekt tid - i mitten av april - att få kattungar. När de sedan börjar springa omkring kan de också få vara i vaggan på klätterställningen på balkongen och dörren dit kan stå öppen. Kattungarna brukar gilla vaggan. Där sover de gott när de är trötta och har god uppsikt över gården, när de vill spana på allt som händer ute.

Sandie har ätit mycket den senaste veckan, vilket ju också kan vara ett tecken på att hon är dräktig. Vi hoppas verkligen det och vi ger henne Iams kattungefoder blandat med Pussy nu, för att få henne att äta det mer kaloririka kattungefodret Iams kitten. Hon är mycket förtjust i Pussy. Allra helst äter hon Feline. Royal Canins mousse ratar hon. När man parar sin hona är det bra att börja ge henne t. ex Queen direkt. Fodret är sammansatt på bästa sätt för en dräktig kattmamma och hennes växande kattungar. Problemet för oss är ju att Queen inte finns som blötfoder och alltså äter inte Sandie det. Allt kommer nog att gå bra ändå men vi vill ju ge våra katter det allra bästa, vad det än gäller; mat, sand, klötterställningar, transportburar, leksaker osv. Men det är ingen idé att servera damen den ultimata maten för en dräktig hona, när hon ändå inte äter den.

 

3 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)