En hel kattdag

Då tänker jag inte i första hand på katternas dag utan på min hela dag som ägnats åt katter. Det drar ihop sig till vårt första redaktionsmöte om Trasdockans julnummer. Den här gången är det ett helnummer och jag skulle önska att alla våra tidningar skulle vara det. Det finns mycket att skriva om och det är svårt att koka ner det, så att det får plats i ett halvnummer men det är tyvärr en ekonomisk fråga. Vi har helt enkelt inte råd att betala tryckerifakturan för fyra helnummer. Det är lättare att känna sig nöjd, om man inte behöver snåla. Det gäller allting - tänk så roligt det är att kunna ge bort presenter, bjuda på bio eller teater osv., helt enkelt att göra någon glad.

Idag har jag haft nytta av mitt arbete i Navigare i Kungsbacka - medicinska marknadsundersökningar. Det är inte alltid lätt att ta sig fram till läkare och inte heller till andra personer i chefsposition. Idag skulle jag skaffa lite "siffror" beträffande försäkringar, som är vårt tema i nästa Trasdockan. Klart jag kom fram, som jag skulle. Nu väntar jag bara på att få kompletterande svar via mail på det, som min kontakt inte kunde svara på "på rak arm"l. Jag har också bokat ett möte med Irene, min underbara hjälp på Bromma zoo. Vi ska träffas imorgon och prata "veterinärfoder", mat som enbart får säljas på veterinärkliniker och i zooaffärer, som har en veterinär knuten till sig. Jag kan redan nu berätta varför det kommer att handla om specialfoder (en hemlis). I julnumret skriver vi en hel del om hjärt- och njursjukdom och åtminstone för katter med njursjukdom finns specialkost. Imorgon får jag veta, vilka andra veterinärfoder, som finns.

Idag ringde Karin, som har Amaretto på foder. Hon är nyfiken på, om Stina har några bebisar i magen. Det är vi också. Carina och jag ska undersöka Stina tillsammans imorgon. Om vår önskan slår in, har vi kattungar i början av november. Förra gången vi hade kattungar, hade jag det besvärligt med mitt knä men den här gången kommer jag att kunna njuta av dem, även om jag aldrig kommer att bli helt bra i benet.

Nu är det slut med kattarbetet på min iPad. Nu återstår ett annat jobb med de verkliga katterna. Idag ska de borstas.

11 okt 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)