En låååång, låååång dag

Det finns många som njuter av en dag i horisontalläge framför TV:n men jag tycker att det enbart är långtråkigt. Jag vill utföra  något vettigt varje dag och kan inte hitta på så många meningsfulla sysselsättningar liggande med ett stelt och dåligt fungerande ben i sängen. Jag ser gärna morgonprogrammet på TV men sedan vill jag göra något aktivt. Det enda som liknat aktivitet idag har varit mitt träningsprogram och de övningarna gör bara ont. Gnäll, gnäll. Imorgon måste jag vara uppe lite. Jag vill också duscha, måste få duschstolen förhöjd först.

Stisse är nöjd med min operation. Han vill ju gärna ligga i sängen hela dagen men helst inte ensam. Sedan jag kom hem, har han ju haft sällskap av mig. Natten till idag sov han i fotändan på Oves säng. När han, med hjälp av Sandie, lyckats få upp Ove för att servera frukost, åt han snabbt och intog sedan Oves kudde och somnade om på rygg! 

Igår kom ett sms från Cecilia. Hon är så glad för sina pojkar, trots att "Rövaryatzi" fortfarande ställer sig frågande till, varför han ska äta mat för katter. Idag kom också ett sms från Carina. Hon berättar att Mitzi och Herax alltmer börjar ha glädje av varandra och att hon är så glad för sina "bebisar". Ännu en kull, som fått nya fantastiska hem och som ger glädje åt sina nya ägare. Sandie har återtagit sin prinsessroll och slipper konkurrens från små, gulliga, ulliga kattungar. Nu slipper hon dela Stisses uppmärksamhet med andra. Men .... ska hon själv få bebisar i mars? Hoppas, hoppas! 

Ove sköter allt här hemma nu; nyss serverade han god fisk med potatis. Sedan rengjorde han spisen och köksbänken, startade diskmaskinen och städade kattlådorna. Jag skulle gärna hjälpa till men här ligger jag och bara försöker hitta bra planer för, i vilken relation till medicinerna jag ska träna vänsterbenet. Jag har provat lite olika alternativ idag men det gör lika förbaskat ont, hur jag än gör. Måtte det kännas bättre imorgon och att det går hyfsat för mig att klara mig själv och kissarna, när Ove börjar arbeta igen på onsdag.

 

 

 
7 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)