En tjej med klös och skinn på näsan

Bättre kan man nog inte beskriva vår lilla docka. Hon är minst, yngst och dominant. Jag talar om Sandie. Hennes självförtroende är orubbat, trots att hon nu befinner sig på ”främmande mark”. Hon verkar styra fina Malte med bestämd tass, enligt hans matte. Trots det är han vänlig mot henne och låter henne hållas, snäll som han är. Jag vill inte påstå att Sandie varit ömsint mot sina tidigare partners heller men fina bebisar har det iallafall blivit.

Varje djur (och människa) är unikt och med det följer olika temperament, tålamod och utseende. Sandie går bra ihop med Stina och Stisse men det beror nog på att de tillåter att hon genom självutnämning kommit att stå högst i rang. Det har aldrig varit någon konkurrens om den platsen, trots att Stisse var nästan sex och Stina drygt fyra år, när Sandie flyttade in som kattunge. Nu är hon hos Malte och vill känna sig säker på att han förstått vem som är chef, innan hon inlåter sig på en intim relation med honom, samtidigt som hon låtit honom förstå att ovillig är hon inte :-).

Trots att vi har två katter hemma, är det något som fattas när Sandie nu är på dejt. Hon är en så färgstark katt, så när hon är borta blir det väldigt tomt. Om tiden med Malte kommer att resultera i bebisar, vilket jag både hoppas och tror, kommer det iallafall inte att att vara så särskilt länge, för med kattungar följer liv och rörelse. Om det nu kommer småttingar i slutet av mars, vet jag att det redan i början av maj kommer att vara full aktivitet här hemma med kattungar överallt i bostaden.

Vill visa några bilder på Sandie, som från en fåtölj har full uppsikt över allt som rör sig i rummet, även Malte som vill att Sandie ska bli lite kärlekskrank. Det kommer, för snart känner hon sig säker på att han insett vem som bossar nu.

 
23 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)