Ensam? Skaffa katt!

Katter kräver lite men ger mycket! Mycket, mycket!!! Tyvärr finns det, detta till trots, fortfarande många hemlösa små stackare. Nu börjar den tid då många av dem stryker med. De kommer att tvingas kämpa mot både hunger, kyla och andra hemskheter.

Jag önskar att jag kunde göra mer för djur, människor också förvisso men ingen kan ta på sig ansvaret för att göra gott överallt. Visst har jag givit bidrag till olika ideella föreningar av och till under året men månatligen endast till Värkdsnaturfonden. På något vis måste man ta ställning till var man tror att pengarna behövs bäst, väl medveten om att de behövs överallt; till forskning, sjukvård, mat, natur och mycket mycket mer. Att jag valt att stödja djuren har sin grund i att jag tycker att  - även om det inte räcker - så många fler är villiga att skänka pengar till föreningar som på det ena eller andra sättet arbetar för människor. Genom stora galor kommer det in massor av pengar, vilket är både fantastiskt, välbehövligt och viktigt men det är inte bara människor, som lever på vår planet. Vi måste även tänka på djuren och naturen!!!
Förra året lämnade Ove och jag ett månatligt bidrag till ett katthem, i år blev det alltså WWW. Hur vi kommer att göra nästa år är inte riktigt bestämt ännu.

Idag, när jag läste Expressen (på nätet - inget papper här), "snubblade" jag över en vädjan från Kattstallet, där f.ö. Elin och jag varit och spelat in ett avsnitt och en liten video till Prata Katt. De som arbetar för katterna där är eldsjälen personifierad. Bilden på katten i annonsen gav mig en stark påminnelse om att det nu börjar en ännu värre tid för de de hemlösa katterna. De behöver verkligen all hjälp de kan då oxh mer därtill. Det går att swisha pengar,  1239002247. Jag gjorde genast slag i saken och hoppas att många fler kommer att göra detsamma. Kattstallet kunde förra året adoptera ut 320 katter men många fler behöver hjälp.

Samtidigt som jag swishade pengarna föddes en tanke ..... Om jag även imorgon tror på den berättar jag då. Som jag skrivit tidigare dyker ständigt nya idéer upp i mitt huvud och flera av dem är faktiskt riktigt bra även om jag förkastar ännu fler, oftast då beroende på tidsbrist och/eller kraft.

29 sep 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)