Ersättningen för Stina

I december var Stina och Stisse på hälsokontroll (ni som följer min blogg vet redan det). Stina befanns ju lida av TR (tidigare kallad FORL) och vi bestämde oss omedelbart för att boka tid för henne hos en av tandveterinärerna på Väsby Djursjukhus.

Den 10:e januari opererades hon och tre  tänder avlägsnades. Det var Ove som hämtade henne. Han erbjöds att vänta minst en timme medan kostnaden för tandoperationen skulle regleras med försäkringsbolaget men kunde också åka hem direkt och få ersättningen senare. Han bestämde sig för att åka hem med Stina och få pengarna utbetalda senare.

I fredags, d.v.s. sju veckor efter operationen, hade vi fortfarande inte hört något från försäkringsbolaget. Själv skulle jag iväg på bio, så Ove erbjöd sig att ringa till Agria och väl var ju det..."Min pappa Marianne" rullade på biografen Saga, medan Ove försökte få rätsida på de oklarheter man tyckte sig ha på Agria. Var diagnosen TR eller parodontit, undrade man. Att man inte tyckte kunna utläsa det i den dokumentation som mailats från Djursjukhuset var förklaringen till att vi inte fått några försäkringspengar. Lösningen kan väl ändå inte vara att helt strunta i att ta reda på det man behövde; varför inte skriva ett mail eller ringa?

Det var en oerhörd tur att Ove tog kontakt. Fyra dagar senare skulle vårt ärende läggas ner!!! Ove ringde direkt till Väsby Djursjukhus, där diagnosen TR förtydligades och detta mailades direkt till Agria. Nu är det bara att börja vänta igen. 

När jag undrar något, försöker jag alltid att ta reda på svaret. Om jag hade arbetat på Agria och fått ärendet på mitt bord, hade jag lyft på luren och ringt till Djursjukhuset. Jag hade absolut inte lagt ärendet åt sidan och låtit tiden bara gå. Något måste helt enkelt ha gjorts i ärendet, som vi inte fått veta och förhoppningsvis finns en bra förklaring till att det blivit så här. Som väl är hade iallafall tiden inte gått ut, när försäkringsbolaget fick de handlingar som behövdes för att arbeta vidare med vårt försäkringsärende.

23 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)