Ett bättre liv

Jag älskar mina katter; både deras temperament och utseende. Detta var helt avgörande, när jag skulle köpa nya katter, efter att ha varit ”kattlös” i nästan exakt 10 månader. Jag hade läst på om rasen och var förvissad om att birman var katten för mig. Så är det också men det finns en annan ras, Ragdollen, som på många sätt är mycket lik birman men större och lite ”mer spännande”, tyckte jag. De är starka personligheter alla våra tre katter men trivs ändå bra tillsammans. Jag visste att jag skulle få en lugn - men inte tråkig - katt, när jag köpte dem och det passade mig.

Idag var jag på katthemmet, eftersom jag ville träffa Anna, butikschefen på TorPets zoobutik, personligen. Det var ett positivt möte. Anna är en person som ser möjligheter och det gillar jag. Problem som dyker upp går i de flesta fall att lösa och det är inte farligt att pröva nya idéer utan tvärtom, det kan leda till något positivt. Marja var självfallet med på mötet, för även om hon inte personligen är intresserad av att representera katthemmet på ett jippo i butiken, så är hon ju verksamhetschef och måste gilla min idé, för att jag ska genomföra den.  Under det drygt en timme långa mötet hann vi dra upp ramarna för det kommande året. 

Här hade jag skrivit en lång fortsättning, som tyvärr ör kvar i min iPad, som är kopplad till Wi-fi, som ligger nere. Hoppas kunna rätta till detta imorgon. 

8 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)