Ett bra beslut

På eftermiddagen fick jag ännu ett bevis på att beslutet att Sandie skulle få flytta var rätt. Jag fick två foton på ” lilla gumman”, där hon både satt och låg på armstödet till soffan i sitt nya hem. Hon ser förnöjd ut :-). 

I söndags var Ove och jag och hälsade på Tasse och Carin. Tasse, numera kallad Frasse eller Greven, trivs mycket bra med att vara ensamkatt hos Carin. Mina fyra katter har blivit två men blir kanske tre så småningom, om jag hittar den hankatt som jag länge drömt om och Oves finner sin utställningskisse. Vi får se.

Trasdockan kom från vår AD idag, klar för en sista genomläsning av Carina och mig. Det kommer att ske imorgon förmiddag. Några småsaker ska rätta till. Därefter tillbaka till Karin, vår AD, som fixar det och sedan till tryckeriet. Jag räknar med att tidningen kommer att vara i medlemmarnas brevlådor inom 14 dagar. Det är så roligt att klubbens medlemmar uppskattar vår tidning så mycket, så att flera har uttryckt att det är p.g.a. Trasdockan de valt att bli/fortsätta vara medlemmar i Ragdollklubben. Det, tillsammans med det faktum att jag lärt mig oändligt mycket, är och har varit drivkraften för mig. Vårt tema i den kommande tidningen är ”Möjligheter att förkovra sig”, inget jag ”hostar fram” fakta kring. Jag måste först leta bland olika artiklar och utbildningar och försöka ställa samman det jag hittar till en lättläst, trevligt skriven artikel med saklig information. Det är inte en helt enkel uppgift men jag anstränger mig så långt jag förmår. Jag sänder ofta en tacksamhetens tanke till sökmotorn Google, som aå ofta givit mig svar på sådant jag undrat över.

Hittills har det blivit 14 nummer av Trasdockan och arbetet med tidningen känns fortfarande roligt.

Lägg huvudet på sned och titta på bilderna :-)!

Stiliga Tasse, bild 1, foto Carin Allard. Bild 2 och 3, underbara Sandie (numera Sonja) fotograferad av Mona. Jag fick också en kort video på Zinja, där hon jagar dammsugarslangen. Stort tack Tanja, min fina fodervärd, för att du tar så väl hand om Zinja!!!

 
9 sep 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)