Ett fantastiskt sällskap

En katt är det optimala djuret; ett fint sällskap som inte kräver en massa arbete. Att ha katt medför tyvärr en del kostnader men det behöver inte bli jättedyrt om man bevakar extrapriser. Man behöver inte ens bevaka dem själv - olika zooaffärer hjälper oss med att få reda på, när mat och strö till kattlådan säljs till nedsatt pris, väsentligt lägre än det ordinarie. De håller reda på alla sina trogna kunder och skickar regelbundet mail med ”matnyttigt” för katten.

Trots att jag egentligen skäms för det, använder vi Ever Clean till våra kattlådor. Jag vet......sanden innehåller bentonitlera. Hoppas att det framöver kommer ett bra strö som är bättre ur miljöhänseende. Än så länge är det iallafall den sanden vi köper och det vore fel att säga annat än att den är dyr - kanske inte fullt så kostsam som det kan verka men ändå långt ifrån billig. Den är verkligen dryg! Jag tror att även tillverkaren märker att vi kattägare tycker att priset ligger på smärtgränsen, eftersom det nästan alltid finns någon butik/-kedja som säljer sanden till extrapris. Jag kan faktiskt inte minnas den dag vi köpte den till ordinarie kostnad. Igår kom ett erbjudande från ”vår” djuraffär, Bromma zoo. Genom att utnyttja extrapriser på både mat och sand har vi sparat mycket pengar. Det gäller ju förstås att ha plats med ett lager mat och sand i bostaden.

I fredags vägde Sandie exakt lika mycket som Nicke (min yngsta son) gjorde, när han föddes. Hon ökar fint i vikt, vilket delvis förklaras av att hon äter nära nog dubbelt så mycket, som hon gör när hon inte är dräktig. Det är bra att hon lägger på sig lite extra, för den första tiden är det Sandie ensam, som ska leverera allt som hennes kattungar behöver. Det tar på den lilla kroppen.

20 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)