Ett inte helt lätt beslut

Linnéa hörde av sig i torsdags. Jag har velat fram och tillbaka om jag skulle behållla Zingo eller inte - mycket ovanligt för att vara jag som oftast fattar beslut mycket snabbt, t.om för fort ibland. Kanske beror det på att han var den sista kattungen att lämna mig och dessutom ur den allra sista kullen hos mig. Detta i kombination med att han är en vänlig, kelig, nyfiken och trygg kattunge gjorde det hela jättesvårt från början men.....

I torsdags kom ett mail från Linnéa, som läst att jag hade en ragdoll till salu. Varför inte, jag kunde ju ändå höra vad hon har att erbjuda, så jag svarade och bad henne ringa. Det hon hade att berätta gjorde beslutet lätt. Som tidigare ragdollägare ville familjen nu ha en ny kisse, då den förra var i katthimlen. Nu gick det undan!

Igår träffades vi för första gången och mötet var mycket positivt. Det kändes helt rätt att låta lillen flytta till Linnéa och hennes familj i Köping. Intyget från veterinärbesiktningen får inte, som jag tidigare berättat, vara äldre än sju dygn och den gränsen klarade vi. Efter fika och ”pappersfix” placerades Zingo i transportburen för en c:a 1 1/2 timmes lång bilfärd till det nya hemmet. På kvällen rapporterade Linnéa att Zingo pep lite i början av resan men sedan fann sig väl tillrätta. Han gick direkt ut ur buren när luckan öppnades, nyfiken och oräddd som han är. Sedan utforskade han bostaden, mat- och vattenskålar och sin toalåda. Sedan somnade han och sov gott efter en händelserik dag. 

Här kommer nu bilderna, som jag inte fick till tidigare. Bild 1: Zinja och Alita, bild 2: Zinja på ”grönbete”. Bild 3: Laban och Edison. På den sista bilden ser du Zingo i Köping.

 

 
23 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)