Ettåringarna

Igår hjälpte jag Sandie att skriva till sina trillingar; Truls, Tudor och Tingla, som fyllde ett år igår. Det är en märklig känsla att både tycka att det var alldeles nyss, som de flyttade och samtidigt tycka att det var längesedan. Det beror på i vilket avseende jag tänker på dem. 

Idag kom en hälsning och flera bilder på kattungarna, rättare sagt ungkatterna. De bor alla i mycket bra hem där de utgör en viktig del av familjen. Inte minst för barnen/ungdomarna har katterna mycket stor betydelse. Sandie, som är liten för att vara ragdoll, har fått kattungar, som alla numera är stora, matglada kissar, som gärna äter mer än de bör om tillfälle ges. Själva jobbar vi ständigt för att Sandie ska bli lite rundare (tror jag skrivit det flera gånger tidigare). Det är inget fel på hennes aptit men hon äter med stor urskiljning :-). Idag stod kokt torsk på menyn och då är alla katterna stormförtjusta och äter tills faten är tomma.

Igår tackade vi av Noelle, som planerat. Hon har varit en frisk fläkt i personalgruppen på katthemmet. Den ordinarie bemanningen är fyra heltidsanställda medarbetare. För närvarande har vi också två tidsbegränsade halvtidstjänster tillsatta. Noelle arbetade heltid och för närvarande pågår anställningsintervjuer av sökande till den tjänst Noelle nu kommer att lämna.

Jag har tagit upp i styrelsen att jag gärna tar kontakt med någon zooaffär i Nacka-Värmdöområdet för att få till stånd ett samarbete liknande det vi har med SEA i Kungens kurva. Idag har jag pratat med butikschefen på TorPeds zoo i Orminge, Saltsjö-Boo. Om det berättar jag imorgon.

 
27 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)