Examen på onsdag - nästan...

Idag skickade jag in min sista egna uppgift. Den allra sista är den Carina och jag ska göra tillsammans. Min del i det arbetet är klart men Carina har varit lite krasslig, så hon är inte helt färdig ännu. Vårt mål är att skicka in vår broschyr senast söndag men sedan återsrår ju en (enligt min mening meningslös chatt) och så förstås utvärderingen, som faktiskt är obligatorisk för att bli godkänd men se'n. Ja, det blev en hel del som återstår ändå innan jag får min gula banner - ett bevis på att jag genomgått G2. 

Bredvid Ove i soffan ligger våra bebisar. Primus är lite trött men eftersom Flinga är på alerten, så har hon snart lyckats få honom i lektagen. De är ljuvliga! Vid födseln vägde Primus 119 g och Flinga 104, stora kattungar alltså. Idag väger de 760 g  resp. 715 g. När båda kattungarna äter fast föda, kommer deras vikt att rusa i höjden. Våra tidigare kattungar har vägt mellan 1750 g och 2050 g när de flyttat och varit 12-13 veckor men visit har de varit glada åt en mysstund med mammamjölk. Både Stina och Sandie har låtit sina kattungar få en slurk då och då ändå tills de flytttat. 

Carin, Tasses nya matmor, ligger på Jakobsbergs sjukhus för andra gången på tre veckor. Hon har ramlat och har också problem med tryck över bröstet och illamående. Som tur var åker hennes fantastiska väninna varje dag hem till Tasse, ger honom mat och stannar några timmar och håller honom sällskap. Ove och jag ska åka till Bromma zoo och titta efter ett klätterträd, Ingolf, som Karin vill köpa till Tasse. Om trädet finns där, har vi lovat att köpa det i Carins ställe, om inte får hon beställa det från webbshopen för 1195kr.

Igår kom ett mail från styrelsen för Stockholms katthem. Man vill träffa mig efter helgerna och jag ska få veta hur man arbetar och om - och i såadant fall vad - jag kan bistå med. Katthemmet ligger i Nacka och det är ju en bit dit men fullt möjligt att vara där någon gång per månad. Jag vet inte ens, om styrelsemötena är på plats eller per telefon. Jag vet egentligen ingenting, förutom det jag läst på hemsidan. Meningen är att Ove ska sluta arbeta under det kommande året. Eftersom han också värnar om katter, kan han säkerligen också bidraga på något sätt.

 

16 dec 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)