Extrapriser

Det går att hålla kostnader nere om man planerar sina köp. Jag tänkte främst på de utgifter man har för sina djur men givetvis förhåller det sig på samma sätt med mat o.dyl till oss själva men....... det förutsätter att man har förvaringsmöjligheter. 

Det kom nyss ett mail från Zoo.se. bl.a. med erbjudande om att köpa Ever Clean för 189 kr, ordInarie pris 249 kr (Arken zoo). Kampanjpriset ligger alltså 60 kronor under det ordinarie. Hos oss går det åt c:a 1 paket sand per månad. Genom att köpa sanden till extrapris betalar vi 720 kr mindre/år, om vi köper den när den ingår i en kampanj. Eftersom zooaffärerna annonserar om extrapriser ganska ofta är det sällan vi behövt köpa sand till ordinarie pris. Vi köper också rejält med sådan mat som katterna gillar, när det är extrapris på den. 

50% av alla katter är överviktiga enligt expertisen. Det är inte bra att vara överviktig, varken för djur eller människor. Jag har alltid haft svårt att säga nej till ett par bedjande ögon och lite gnäll. Mina hundar var tiggiga. Även Sandie var en duktig tigerskallen men det gällde endast kattmat och Prästost. Människoföda var inte intressant (och det skulle hon heller aldrig blivit serverad). Stisse däremot har aldrig någonsin tiggt!!! Stina kan gnälla någon enstaka gång, när hon vet att det finns kvar lite i i påsen med Feline. 3 påsar Feline kostar 35 kr. Kilopriset blir således drygt 120 kr, så Feline serveras endast på helgerna. 

Imorgon ska vi fylla på sandlagret. 

14 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)