Rätt eller fel är en individuell fråga

Med två undantag är alla jag känner mer eller mindre aktiva på Facebook, t.om. de som annars lever helt utanför den digitala världen. Jag tror att Facebook är till stor glädje, och även nytta, för många. Trots det använder jag mig själv i stort sett aldrig av detta sociala medium. Varför då? kan man ju undra. Svaret är helt enkelt att jag umgås med mina vänner på annat sätt. I den här ordningen tycker jag bäst om att hålla kontakt med dem jag tycker om: personligen, via telefon, via mail och genom sms-konversationer.
Självklart har även jag ett Facebook-konto - man bör prova innan man dömer ut något, åtminstone veta vad man talar om. Jag tyckte att det mesta på Fb var sådant som jag var föga intresserad av; ofta en förskönad bild av verkligheten. Därför blev det ingen fortsättning på Fb för mig. Ändå vet jag att det finns mycket att lära där, inte minst i Facebookgrupper som är knutna till speciella intresseområden. Idag har jag flera gånger, via Fb, tagit del av hur Ragdollklubbens representanter arbetat för att sprida information om vår verksamhet i syfte att värva nya medlemmar. Ju fler vi blir, desto bättre möjligheter har vi att göra bra saker för våra medlemmar och deras katter :-). Om man har ett specialintresse och hittar en grupp, där man tror sig finna bra information och spännande diskussioner, är det nog en bra idé att följa gruppen. Det finns en Fb-grupp som heter Nordiska ragdolluppfödare och nu, när jag satt mina tankar på pränt, har jag kommit fram till att jag ska börja följa den, åtminstone ett tag. Kanske kan jag både lära mig saker och förhoppningsvis också vara till nytta/hjälp när någon har problem.

Om man i gruppen huvudsakligen berör beteenden, problemlösning, genetik, "kattjuridik" och andra fakta kommer jag att stanna kvar där. Skulle det visa sig att jag mest hittar bilder på vackra katter, som jag inte har någon personlig relation till, kommer gruppen inte att i längden lyckas behålla mig som trogen medlem.

Jag har gjort flera försök att ladda ner en bild på de fina katterna Safir och Blue. Sådana foton är jag mycket förtjust i, eftersom jag känner både katterna och deras fina ägare. Försöker på nytt imorgon.

 

7 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)