Fantastiska bilder!

Idag fick jag helt fantastiska bilder; tagna av en underbar fotograf och - främst av allt - på ooootroligt vackra katter. Dessa bilder hade jag tänkt visa världen ikväll men....... ”idag fyller jag år” (som Georg Rydeberg sade i Göta kanal). Jag firar fortfarande och jag har svårt att förstå att jag faktiskt är gammal nu. Jag är lyckligt ovetande om vad ålderskriser innebär men när jag tar till mig att jag nu är mellan 70 och 80 år, (som man klassar mig i marknadsundersökningar) är jag ju  gammal! 

Vad innebär det att vara gammal? Födelseåret eller nyfikenheten på livet och viljan att hänga med? Jag vill tro att så länge nyfikenheten på utvecklingen och nya möjligheter finns, är man inte gammal. Den dag jag sitter (hoppas den aldrig kommer) och tänker att allt var bättre förr - då har jag blivit gammaL. Så länge mina unga vänner; Daniel, Elin, Annelie, Marie och många andra unga, förtjusande människor låter mig få vara med och dela deras liv i form av sms, mail och underbara bilder på deras och ”mina katter”, då känner jag mig inte gammal. 

Tack alla fina vänner som hört av er idag. Vad vore livet utan er? 

1 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)