Fantastiska kattungeköpare

Alla våra kattungeköpare har varit mycket bra på alla sätt; sanna djurvänner som har det ordnat så att kattungen inte behövt vara ensam hela dagarna. Vissa har arbetat deltid, andra har haft barn som slutat relativt tidigt på dagarna eller också har det funnits en annan katt eller en hund som sällskap under arbetstid. Kontakten mellan mig och flera av köparna har utvecklats till äkta vänskap. En av dessa är Annette, som bor i Spånga och är ägare av Izzie. Idag har Annette och jag ätit lunch tillsammans på en f a n t a s t i s k kvarterskrog, Brasserie 19 på Hamngatan i Sundbyberg. Jag har ätit på många bra ställen men maten jag åt idag var den godaste jag ätit på länge!  

Det var mycket påtagligt, när jag vaknade imorse, att vi bara hade två katter hemma. Ingen Sandie som tiggde ost, när jag åt frukost, ingen liten katt som stirrade mig djupt in i ögonen och jamade uppfordrande efter lunch. För att vara ärlig började jag sakna henne redan när vi kom hem från Upplands Väsby där vi lämnade henne igår. Nu är hon iallafall där och jag fick ”rapport” om att parning pågår :-). Jag fick också några bilder på kissarna. Sandie är van att få vickning här hemma och jag har informerat Snusens fodervärd om det, så även hon serverade Sandie ett sent kvällsmål. Katter som parar sig har inte mat överst på ”att-gör-listan” men de måste ju få i sig något. När vickningen kom fram åt båda katterna med god aptit.

 
8 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)