Fantastiskt roligt med podden

Vi har, som jag skrivit tidigare, släppt två avsnitt i vår podd ”Prata Katt” och mottagandet har varit över förväntan. Vi ligger idag på 26:e plats bland Sveriges 100 populäraste podcasts i genren ”barn och familj”. JÄTTEROLIGT!!!

På eftermiddagen hade den lilla redaktionen för podden ett Skypemöte, där vi diskuterade vad vi ska prata om i de kommande två avsnitten. Ibland krävs mycket research, innan man kan skriva eller prata om ett ämne. Det vet jag mycket väl efter mina år som redaktör för Trasdockan. Där har vi alltid ett tema och för att var saklig och kunna påstå saker måste jag ju själv vara ordentligt påläst. Detsamma gäller givetvis i podden men i vissa sändningar kommer vi bara att diskutera, eftersom det ibland inte finns några egentliga sanningar. Handläggningen av en situation kan variera från gång till annan, från kattägare till kattägare och kan vara beroende på vilken katt det gäller. Elin, Melanie och jag kanske handlägger en situation på helt olika sätt där inget är rätt för alla men inget är heller fel. Våra lyssnare avgör alltid hur de vill göra men kanske föder vi med vårt resonemang tankar på sånt, som de annars inte hade reflekterat över.

Att lyssna på andra är väldigt viktigt för att komma framåt. Ibland delar vi inte en annan persons åsikt men bör tacksamt ta emot andras syn på saker och ting och sedan överväga det som sagts. Därför har jag idag skickat ut en förfrågan till 15 personer med en fråga om de vill lyssna på vår podd och att jag sedan får ställa några korta frågor, per mail eller telefon, om innehållet, presentationen, musiken osv. Elin och Melanie kommer att ställa samma frågor till personer de valt ut. När vi gjort allt detta, kommer vi att sammanställa svaren. Underlaget är naturligtvis inte statistiskt hållbart men vi hoppas och tror att vi ska få en bild över vad lyssnarna tycker är bra eller dåligt. Kanske får vi också tips på, hur vi kan förbättra både podden och oss själva. 

Det är både spännande och roligt att skapa innehållet i Prata Katt och vi hoppas att fler och fler vill lyssna på oss och också prenumerera på vår podcast.

30 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)