Fick ett mail...

Det är, som jag många gånger tidigare skrivit, svårt att komma fram till vilken sand, vilket torrfoder, vilken blötmat, vilket försäkringsbolag, vilken veterinär osv. man ska välja till sin katt. Det finns ju massor av olika alternativ. Avgörande faktorer för valet kan vara priset, näringsinnehållet, hur mycket sanden dammar, premiekostnaden m.m men man får aldrig glömma bort, vem som ytterst står för det slutgiltiga valet. Det gör katten! Kanske bestämmer den inte beträffande försäkringsbolag och veterinär men..... om katten vägrar äta den mat vi serverar, krafsar i sanden så att den flyger över hela rummet eller ratar sina vitaminer står vi oss slätt. Därför måste vi försöka hitta något som passar både katten och oss själva. Även om det är svårt att göra sina val, är det ändå bra att det finns många alternativ. 

Igår fick jag ett mail från en av mina följare, en uppfödare. Hon skriver att hon numera ratar Royal Canin. Hon har fått höra många negativa saker om företagets metoder att marknadsföra sig "de syns överallt". Det är sant men alla seriösa företag har samma möjligheter men att göra reklam kostar också pengar, som företagen måste betala. Pengarna går sedan förhoppningsvis tillbaka till katten och kattägaren i slutändan Carina och jag ska göra reklam för Ragdollklubben på Sollentunautställningen. För att få göra det betalar vi en summa till Birka kattklubb, som står för arrangemanget. Så win-win - betala för att få göra reklam och förhoppningsvis få nya medlemmar tillbaka. Bra koncept, tycker vi. I mailet talade uppfödaren varmt om Hills. Jag tror att även Hills är ett mycket bra företag. Vad jag inte visste var att Ove också brukar servera vår kräsna lilla prinsessa Hills blöta kattungemat. Maten är ju helt och håller Oves avdelning och jag lägger mig inte i matfrågan. Mailet gjorde att båda prinsessorna fick dela på en påse Hills kattungemat igår kväll. De åt med stor förtjustning och bad om mer. Stina får också kattungemat nu, eftersom vi tror att hon är dräktig. Med detta sagt lämnar jag matfrågan för ett tag framöver.

Jag uppskattar, när jag får reaktioner och kommentarer på det, jag skriver. Sådant lär jag mig mycket av. När jag skrivit färdigt här, ska jag försöka designa ett visitkort, som Carina och jag kan dela ut på BIrkautställningen. Jag har fått många fina förslag på bilder, från Carina. Bildvalet är klart och nu återstår bara resten; att bestämma färg, typsnitt, text m.m. Kul jobb!

Bilderna visar Smulan i sin sekreterarroll och Sixten, när han visar sitt ståtliga "JAG".

 
17 sep 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)