Finns alltid något

...att sysselsätta sig med, när man har ett genuint intresse för en sak. Att det i mitt fall handlar om katter, har väl ingen missat. Redan för mer än två veckor sedan anmälde jag mig till Royal Canin’s uppfödarseminarium i Upplands Väsby på torsdag men det var först idag jag uppmärksammade att vi samma dag också ska ha årets sista styrelsemöte i Ragdollklubben. Det är nu tredje gången på kort tid som möten kolliderar och jag blir tvungen att välja.

Jag vill så gärna vara med på uppfödarmötet och ska prata med Carina om att jag kommer att vara försenad men ändå Hinna till den viktigaste punkten på dagordningen. Jag vet att hon inte blir glad och det är inte jag heller men denna kompromiss är det bästa jag kan göra av situationen.

Jag får dagligen bevis på hur värdefullt det är för en katt att ha kattkompisar. Gissar att våra kissar  haft någon typ av nattmöte natten till idag, för de var väldigt trötta på förmiddagen. Så snart jag lagt på överkastet, lade de sig till rätta tätt intill varandra och ”tvärsomnade”. Mitt på dagen var tjejerna upp och fick lite lunch men när de ätit färdigt och varit en sväng i kattlådan återvände de till sängen och somnade om. När Ove kom hem kom alla upp, även Stisse, och sedan har de varit med oss hela kvällen. Sandie kom på att Stisse nog fuskat med hygienen, så hon hjälpte honom att tvätta ansiktet och därefter tvättade han henne (men lite slarvigare). Det fick mig att bestämma mig - i helgen ska jag köpa den där baljan jag så länge tänkt införskaffa. Nu ska det bli av och sedan ska alla katterna badas.

 

5 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.