Fler sidor

Trasdockans redaktion, Christoffer, Carina och jag, håller nu på med vår tredje tidning. I de båda andra har vi haft 32 sidor att fylla men den här gången gör vi bara ett halvnummer. Vi kommer av ekonomiska skäl att bara ge ut helnummer varannan gång fortsättningsvis. Det är svårt att behöva begränsa sig, när det finns så mycket, vi vill delge läsarna men vi gör så gott vi kan. Det är dyrt att ge ut en tidning och vi skulle behöva bli fler medlemmar, så att vi slapp halvnumren. Vi vet att de flesta medlemmarna helst vill ha en papperstidning men kanske måste vi överge den och enbart använda oss av hemsidan. Det blir ju klart billigare; vi behöver inte betala tryckeriet och slipper portot. Vi får se, hur det blir. Än så länge har vi råd.

Ragdollklubben (RK), dvs Emma, lägger ut kattrelaterade händelser på FB tisdagar och fredagar. Själv använder jag mig inte av FB för egen del men givetvis tar jag del av det som skrivs på RK:s Facebooksida. Det finns också en sluten grupp på FB, Ragdoll diskuteras, där Ragdollägare diskuterar allt från foder till beteende. Jag kan inte påstå att jag lärt mig något nytt i detta forum men kanske har jag kunnat hjälpa någon i valet av mat. 

Jag har skrivit till chefen för Evidensia djursjukhus, Spånga, för att förhoppningsvis få hjälp av henne att ordna en föreläsning om mat för och magar hos Ragdolls. Många katter har problem med diaréer och ägarna känner sig vilsna i valet av rätt foder. Vi är många som välkomnar en föreläsning på temat. Vi kommer också att skriva mycket om detta i vårt sommarnummer.

Vi har många idéer om saker vi tror att många vill lära sig mer om och också diskutera. Vad vi kommer att jobba med är avhängigt den tid vi har att lägga ner och vad läsarna efterfrågar. Lusten saknas inte så det blir nog bra.

3 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)