Flinga blir Västeråsbo

Vilken överraskning, igår morse skickade Marco ett sms och informerade om att han inte längre vill köpa Primus. Jag förstod ingenting till att börja med. Jag vet hur oerhört glad Marco är för Sixten och hur mycket han såg fram emot att hämta Primus men ibland inträffar oförutsedda saker och då måste man förhålla sig till dem. Primus är alltså till salu och vi måste leta ett nytt hem till honom. 

Igår eftermiddag var Laila och Jan här för att träffa Flinga (och oss). Trevliga, lättsamma och chosefria. Flinga kommer att komma till bästa tänkbara hem. Stisse valde som vanligt att spela huvudrollen, när vi har besök. Han älskar uppmärksamhet, utom när den kommer från barn, för då lägger han sig under sängen och hoppas på att de snart ska bege sig hem till sig. Han tycker att de har alldeles för mycket inneboende ljud, som de stöter ut samtidigt som de rör sig hastigt runt i bostaden. Nu var det istället två vuxna kattälskande personer, som gav honom uppmärksamhet och han stortrivdes. De små visade både hur livliga de kan vara men också så rofyllda, när de är trötta. Vi skrev ett tingningsavtal och överenskom att Flinga ska hämtas 4 februari, 12 1/2 vecka gammal. 

Som jag skrivit tidigare har jag gjort alla uppgifterna i Pawpedskursen men jag har fortfarande inte fått den sista rättad och därmed slutligen blivit godkänd. Visserligen bara en formsak men uppgifterna ska vara rättade senast en vecka efter att de skickats in men så har det alltså inte blivit. För många skulle det kanske inte spela någon roll men jag vill "pricka av" mina åtaganden.

Trasdockan har ingen AD längre. Christoffer, som hjälpt oss hittills, har gjort det genom Trygghetsrådets försorg. Han har varit arbetssökande i många år. Nu har han fått en praktikplats i södra Sverige och tycker sig inte hinna med arbetet med Trasdockan längre. Vi behöver snarast hitta någon men var och hur - arbetet är ju ideellt. Det måste handla om en kattälskande person, som vill hjälpa Ragdollklubben arbeta för rasens bästa men var finns den? Kanske vore bra att anmäla sig till en kurs i programmet In design själv men utbildningen kostar nästan 3 000 kr och det är väl mycket att ta ur egen ficka. Att använda egen tid och arbeta utan ersättning är självklart för mig men betala för att få jobba för klubben ..... nja, ska tänka över saken. Carina och jag har fått mycket uppskattning för vårt arbete med och i Trasdockan och det har varit både lärorikt och roligt, så vi vill gärna fortsätta. Just nu vet vi inte riktigt hur det kommer att bli.

29 dec 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)