Flinga och Izzie

Nyss kom ett foto på Flingan, som föddes under det första och besvärliga snöovädret i november för två år sedan. Hon är en mycket fin fröken till både utseende och sätt. 

Flingan fick ”syskon” - jag tror att det var på försommaren, tiden går så fort. På bilden ligger hon tillsammans med det ena syskonet, Coffie. Sigge och Coffie, Flingans ”bröder” kommer från samma kull (jag tror att båda är killar iallafall). Flingan har haft mycket jobb med att få dessa båda stollar, som ”mamma” kallar dem, att förstå hur man uppträder på ett vördnadsfullt sätt och Coffie har nu avlagt godkänd examen och får ligga bredvid Flingan i sängen men Sigge har en del ytterligare att lära. 

Flinga föddes en, i flera avseenden, förfärlig natt. Det enda positiva den natten var att Spinetts Snöflinga Blå, som hon egentligen heter och hennes bror föddes då. För övrigt var det bara elände; Donald Trump vann valet och det var kaos i trafiken. Jag var vaken och ”höll tass” eftersom jag var osäker på om Stina hade ytterligare kattungar i magen. Så var det nu inte men jag har inga problem med att vara vaken ett dygn eller mer. Det är så rofyllt på natten och jag gillar att se, både när staden sover och när den vaknar. Namnvalet var enkelt med tanke på vädret, hennes bror döptes till Primus Brun.

Anette som köpte Sissi, numera Izzie, träffade jag första gången i januari för snart fem år sedan, då hon och Tomas, hennes man, tingade Izzie. Familjen bor i Spånga och Anette och jag har hela tiden haft kontakt via mail och sms, på senare tid även personligen. Idag bestämde vi att vi ska ses hemma hos mig och äta lunch på lucia. Än en gång, mina kattungeköpare är de bästa man kan önska sig. Det är inte enbart för att det är underbart med kattungar, som jag gillar rollen att vara uppfödare. Jag skaffade stamnamn (SE* Spinetts) 2011 och sedan dess har jag lärt mig massor om katter och lärt känna många fina människor. 

Idag visar jag bilden jag fick på Flingan, imorgon kommer fler nya bilder på mina numera vuxna/halvvuxna kattungar.

 
3 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)