Fluffig och fin

Jag brukar sällan skjuta upp saker. Om något ska göras finns det vanligtvis ingen anledning att göra det en annan dag - det blir inte enklare sen. Av någon anledning har Ove och jag flyttat det planerade badet av Stina framför oss men ikväll blev det äntligen av. Vi placerade Stina på en pall i duschen, satte på henne en sele och sedan satte jag på vattnet. Ove höll henne kvar på pallen och jag schamponerade henne. Det vore fel att säga annat än att Stina var jätterädd. Trots det skulle hon aldrig varken bitas eller rivas. Hon bara grät, stackars Stina! Stisse kom direkt för att ta reda på om han skulle kunna hjälpa henne på något sätt, tror jag. Nåväl - vi gjorde processen så kort som möjligt men jag var noga md att skölja pälsen ordentligt. Därefter kramade vi ur den och lindade in henne i en frottéhandduk. Sedan satt hon i mitt knä en stund, för att efter en stund hoppa ner på golvet och börja slicka sig torr. Stina har väldigt tjock päls och i skrivande stund, fyra timar senare är hon ännu inte riktigt torr. Visst skulle jag ha kunnat föna henne men jag vet att hon inte skulle gilla det, aå hon dår självtorka.

Tog tvärbanan till Elin 12:24. Vi skulle spela in två nya hela avsnitt och tre ”minipoddar” - de senare om kattens luktsinne, svansen och balansen. Det är fantastiskt när man lär sig tyda kisses signaler. Ett exempel är att den katt som är vänligt sinnad visar det genom att hålla svansen rakt upp i vädret och vända rumpan mot betraktaren. Det och mycket mer spännande saker pratar vi om på söndagarna.

Vi kommer också att berätta om en liten tävling, som vi ska ha i samarbete med Kattboxen. Mer information om den hittar du på våra sociala kanaler.

Alla Spinettkatterna är mycket tekniskt intresserade :-).

 
10 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)